PANTHEON  konferenca 2022

PANTHEON  konferenca 2022

Konferenca PANTHEON 2022 do të mbahet në Opatija nga 29 deri më 30 shtator 2022. Tema e konferencës së këtij viti është “Mësime nga praktika”. Ne do të mësojmë se si teknologjia, përvoja praktike dhe njerëzit…

EBA Grup / EUG (Grupi i përdoruesve Eba)

EBA Grup / EUG (Grupi i përdoruesve Eba)

Regjistrohuni në Grupin EBA / EUG dhe qëndroni të informuar me lajmet, shembujt e praktikave të mira dhe faktet interesante mbi përdorimin e EBA DMS. Aktivitetet do të zhvillohen një herë në muaj. Anëtarësimi është falas….

Konferenca Ndërkombëtare e Pantheon 2017

Konferenca Ndërkombëtare e Pantheon 2017

Jemi krenarë që Softeh, si pjesë e komunitetit të suksesshëm Pantheon, ka marrë pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Pantheonit 2017, e cila tashmë është në ditën e dytë në Grand Hotel Bernardin në Portorož. Tema kryesore…

EDUKIMI I PËRDORUESVE FUNDOR

EDUKIMI I PËRDORUESVE FUNDOR

Për të arritur rezultatet më të mira, përveç teknologjisë së mirë, është thelbësore që përdoruesit të trajnohen për të punuar me softuer. Këtë herë ne zhvilluam trajnime për përdoruesit e rinj të sistemit të dokumenteve EBA…

Multitasking nga shtëpia: familja, puna dhe shkolla

Multitasking nga shtëpia: familja, puna dhe shkolla

Tashmë kanë kaluar shtatë javë që kemi filluar punën nga shtëpia. Gjatë kësaj kohe, shumë njerëz na kanë pyetur: “Por çfarë bën në të vërtetë nëse nuk je në zyrë?” Përgjigja jonë është e thjeshtë, “C’do…

sofSIGN – Nënshkrimi dixhital

sofSIGN – Nënshkrimi dixhital

sofSIGN është një zgjidhje gjithëpërfshirëse që siguron nënshkrime elektronike të lëvizshme që mund të integrohen në procese të ndryshme biznesi. Kjo ju mundëson të krijoni një nënshkrim të telefonit celular dhe ta përdorni atë për të…

Implementimi i EBA DMS në Kompaninë e Tregtisë Koop

Implementimi i EBA DMS në Kompaninë e Tregtisë Koop

Brežice, 21 Shtator 2018 – Ne kemi përfunduar me sukses implementimin e sistemit të menaxhimit të dokumenteve EBA në Ndërmarrjen Tregtare KOOP në Shtator. Pasi projekti është planifikuar në përputhje me pamjen dhe qëllimet e tij,…

EBA DMS Partner Conference 2018

EBA DMS Partner Conference 2018

Ljubljana, 27 Shtator 2018 – Ne morëm pjesë në EBA DMS Partner Conference 2018. Kompania EBA ltd. e themeluar për kompanitë për të bërë te mundshme menaxhimin e shpejtë dhe të lehtë të dokumenteve dhe dixhitalizimin….

10 rregullat tona të arta të komunikimit

10 rregullat tona të arta të komunikimit

1. Përqendrohemi në atë që është e rëndësishme për klientin. 2. Jemi të arritshëm dhe fleksibil për klientët, dhe bashkëpunojmë ngushtë me kolegët gjatë gjithë kohës. 3. Jemi në qendër të klientit me qasjen tonë, sigurohemi…