Konferenca Ndërkombëtare e Pantheon 2017

Jemi krenarë që Softeh, si pjesë e komunitetit të suksesshëm Pantheon, ka marrë pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Pantheonit 2017, e cila tashmë është në ditën e dytë në Grand Hotel Bernardin në Portorož. Tema kryesore është Transformimi Dixhital me Pantheon. Në konferencë kemi marrë dhe do të marrim shumë përgjigje për shumë pyetje rreth gjendjes së transformimit dixhital në Slloveni dhe rajon, si të arrihet transformimi dixhital me PANTHEON në praktikë, si t’u përgjigjemi sfidave kryesore në fazën e transformimit dixhital dhe ” si të shmangim iluzionin e transformimit dixhital?

Pyetjes së fundit do t’i përgjigjet z. Joe Peppard, një nga ekspertët kryesorë dixhitalë dhe i ftuar special i konferencës, i cili thotë: “Një nga tendencat që po shoh është ajo që unë e quaj fenomeni ‘buzëkuq mbi një derr'”. thotë z. Joe Peppard dhe vazhdon: “Këto janë organizata ku dixhitalizimi është thjesht një iluzion. Në shikim të parë, ato mund të kenë disa aplikacione të reja dhe të bukura, por nëse shikoni më thellë në kompani, ajo po endet në errësirë. Nën maskën Për një ‘iniciativë dixhitale’ mund të ndodhë shumë, por ka vetëm përparim minimal. Dixhitalizimi mund të jetë emocionues, mund të jetë tronditës, por është i vështirë për t’u arritur”, përfundon z. Joe Peppard.

Çfarë është transformimi dixhital?

Duhet të kuptojmë se transformimi dixhital nuk është vetëm një transformim në drejtim të përdorimit të teknologjive të reja. Transformimi dixhital është një sfidë biznesi që kërkon ndryshime në kulturën organizative, njerëzit, proceset e biznesit dhe modelet e biznesit. Transformimi dixhital është gjithashtu një proces i zhvillimit të marrëdhënieve të reja me klientët, të kuptuarit e nevojave të tyre dhe shumë më tepër.

Ligjëratat mbahen në 4 salla me përmbajtje të ndryshme interesante dhe besojmë se secili do të gjejë diçka për veten dhe shoqërinë e tij që do ta ndihmojë në biznesin e tij. Ka shumë folës dhe secili do të prezantojë ekspertizën e tij në fusha të ndryshme.

Similar Posts