EBA DMS Partner Conference 2018

Ljubljana, 27 Shtator 2018 – Ne morëm pjesë në EBA DMS Partner Conference 2018.

Kompania EBA ltd. e themeluar për kompanitë për të bërë te mundshme menaxhimin e shpejtë dhe të lehtë të dokumenteve dhe dixhitalizimin.

EBA DMS Enterprise renditet në krye të implementimit DMS dhe ofron një web faqe të re në internet dhe mobil që e bën të lehtë bashkëveprimin me dokumente nga kudo dhe në çdo kohë, duke përdorur një web përdorues ose një aplikacion mobil. Prandaj, ai plotëson të gjitha kërkesat e GDPR. EBA është duke punuar vazhdimisht në inovacione, dhe kohët e fundit ka prezantuar nënshkrimin mobil të dokumenteve nga palë të treta me pajisje me prekje (touch-enabled devices). Ata gjithashtu kanë prezantuar një mundësi për të përfshir përdoruesit e jashtëm në rrjedhën e punës, si dhe ndarjen e dokumenteve në versionin e tyre të fundit të ndërmerjes (Enterprise). Teknologjia inovative lejon këdo që të shikojë dokumentin përmes web interface ose pajisjes mobile, megjithëse përdoruesi nuk është i regjistruar në sistemin e menaxhimit të dokumentit.

Dixhitalizimi po rritet në Slloveni dhe gjithashtu në vendet tona fqinje. Për këtë qëllim, kompania përfundoi marrëveshje partneriteti me ofruesit kryesorë në Kroaci dhe Serbi.

Një ngjarje e tillë është një mundësi e shkëlqyeshme për të forcuar marrëdhëniet e biznesit midis nesh. Të gjithë jemi të vetëdijshëm se për të zgjeruar zbatimin e EBA DMS jashtë Sllovenisë dhe për pasojë përmirësimin e vetë produktit, forcimi i marrëdhënieve të biznesit është thelbësor.

Dr. Cvetka Tinauer prezantoi strategjinë e kompanisë dhe prezantoi dinamikën e rrjetit partner, ku Softeh d.o.o. ka krijuar 33% të kontratave të partnerëve në vitin 2016/2017.

Shefi i Strategjisë së kompanisë, Rikardo Tinauer, ka prezantuar planin e zhvillimit dhe inovacionit në konferencë, dhe Tomy Bartolac, Menaxheri i Zgjidhjeve të Biznesit të kompanisë, na ka azhurnuar në lidhje me versionin 4.1. Është ende duke u azhurnuar dhe përmirësuar për ta bërë atë sa më miqësor ndaj përdoruesit.

Ne tashmë kemi implementuar dhe lansuar me sukses versionin 4.1 të EBA DMS në kompaninë tonë. Shefja e Departamentit të Marrëdhënieve me Klientin, Natalija Krušec, na azhurnoi me inovacione dhe përmirësime në strukturën organizative dhe procedurat e brendshme të EBA DMS.

Softeh është paraqitur si një shembull i praktikës së mirë për implementimin e ekzekutuar mirë të sistemit të dokumentit EBA DMS.

Ne do të vazhdojmë të punojmë shumë dhe do të përpiqemi të përmirësojmë bashkëpunimin tonë me EBA dhe partnerë të tjerë.

Konferenca u përmbyll me një atmosferë joformale gjatë drekës, e cila ishte një mënyrë e shkëlqyeshme për të inkurajuar krijimin e rrjeteve midis të pranishmëve.

Similar Posts