Integrimi i plotë me Shitjen Online WooCommerce

Zhvillimi i një dyqani të mirë online që është jo vetëm i bukur por është edhe i lehtë për t’u përdorur nuk duhet të jetë një proces kërkues. Nga njëra anë, strategjia e krijimit të një web faqe përcaktohet nga tregu dhe teknologjia, dhe nga ana tjetër nga dëshirat e klientëve. Kuptimi i nevojave të klientëve dhe nevojave të administratorëve të web faqeve të internetit është thelbësore për ne. Sepse vetëm duke njohur proceset e biznesit ne mund të krijojmë cilesi në një dyqan online që jo vetëm është i sofistikuar teknikisht, por gjithashtu është dizajnuar të jetë i orientuar drejt shitjeve, e cila është e vetmja gjë që vlen.

Dyqani Online Modern WooCommerce i integruar me ERP PANTHEON (SofWoo)

Integrimi i dyqanit në WooCommerce me sistemin e informacionit të biznesit ERP Pantheon mundëson përpunimin optimal të porosive dhe modelimin e thjeshtë të programit të shitjeve. Meqenëse WooCommerce është një azhurnim i portalit më të përhapur për redaktimin e faqeve në internet të WordPress, zgjedhja e kësaj platforme është më racionale dhe me një grup plugin-ash ekzistues një nga platformat më të përhapura në internet të kësaj kohe. Lidhja me sistemin e informacionit të biznesit ne Pantheon bëhet me një plug-in të softuerit, SofWoo. Plug-in mundëson komunikim plotësisht të automatizuar te dyanshëm me dyqanin online dhe ERP Pantheon, dhe menaxhimin e stoqeve, çmimeve, zbritjeve, klasifikimeve, kampanjeve të shitjeve dhe porosive. Kjo thjeshton ndjeshëm vetë procesin e shitjeve dhe përmirëson përvojën e përdoruesit. Sidoqoftë, për webmasterat sjell shumë thjeshtime që nuk ishin arritur më parë me integrimet klasike.

Përfitimet e përgjithshme të integrimit të sistemit ERP dhe faqes në internet të WooCommerce

  • Eliminimi i futjes së përsëritur të të dhenave dhe si pasojë minimizimi i gabimit njerëzor;
  • Ulje e ndjeshme e kohës në përpunimin dhe dërgimin e porosive;
  • Ulja e kostove operative dhe kërkesa e minimizuar për punësimin e punëtorëve të përkohshëm në sezonet e pikut të shitjeve;
  • Transparencë më e madhe e të dhënave të shitjeve në WooCommerce e cila ndihmon në përmirësimin e pasqyrës së treguesve të shitjeve dhe më pas është një ndihmë e madhe në vendimmarrjen.

Integrimi me programin e biznesit Pantheon zhvillohet e gjitha automatikisht në të dy drejtimet. Në lidhje me këto dy sisteme, transferohen një sërë të dhënash në lidhje me programin e shitjeve (përshkrimet, çmimet, kushtet, stoqet), sistemi i përpunimit të porosive automatizohet (transferimi i porosive nga dyqani online dhe postimi automatik, shkëmbimi gjithashtu merr vend në nivelin e përdoruesit – klientët ekzistues dhe rrjedhimisht të gjithë historinë e porosive dhe kushteve), menaxhimi i aktiviteteve promovuese të marketingut dhe të gjitha çështjet e tjera që lidhen me produktet rregullohen në PANTHEON.

Similar Posts