Rreth nesh

SOFTEH L.L.C.

SOFTEH L.L.C. është kompani e shërbimit, këshillimit dhe zhvillimit soufterik që përdor zgjidhje të avancuara të informacionit për të ndihmuar organizatat të përmirësojnë biznesin e tyre, veçanërisht në fushën e shitjeve, prodhimit dhe optimizmit të proceseve të biznesit të mbështetur nga teknologjia e informacionit, dhe kështu të krijojnë avantazhe konkurruese.

Ne jemi të vendosur në Prishtinë, dhe ju mund të na kontaktoni në Anglisht, Gjermanisht, Kroatisht, Serbisht dhe ne mezi presim të marrim përsipër sfidën tuaj.

Punonjësit e motivuar, një vizion i qartë dhe kultura e përshtatshme e biznesit janë thelbi i kompanisë sonë të suksesshme.

SOFTEH L.L.C.
Ferid Curri 146, Arbëri
10 000 Prishtinë, Kosovë

Telefon: +383 38 704 608
Mob: +383 49 567 110
Email: support.ks@softeh.com

Numri unik identifikues: 811432476
Numri i TVSH: 330453994
Llogari bankare: 1701017400188947 (NLB PRISHTINA SH.A.)
IBAN/SWIFT: XK051701017400188947 / NLPRXKPR

Misioni, vizioni dhe vlerat

Kompanitë shpesh përballen me sfida serioze kur duan të zgjerojnë shitjet e tyre ose dëshirojnë t’i transferojnë ato në sektorin e informacionit. Me zgjidhjet e saj të biznesit dhe informacionit, Softeh ndihmon kompanitë të zhvillohen dhe zgjerohen ndërkombëtarisht. Ne implementojme zgjidhje të informacionit të biznesit dhe zhvillojmë integrime për kompanitë prodhuese dhe tregtare në të gjithë rajonin e Adriatikut.
Ne hartojmë zgjidhje për çdo klient që janë të përshtatura për proceset dhe sfidat e tyre të biznesit. Çdo zgjidhje që ne zhvillojmë për klientin tonë bazohet në prezantimin e qasjeve të provuara dhe profesionale në punën e përditshme, duke reflektuar proceset e biznesit të kompanisë.

Softeh ofron zgjidhje gjithpërfshirëse. Ne bëjmë një fotografi të situatës, zhvillojmë dhe implementojmë zgjidhje optimale për kompanitë që mbështesim, bazuar në takime dhe workshops. Ne ofrojmë trajnime për përdoruesit dhe mbështetje gjithëpërfshirëse të IT-së.

Ne jemi një kompani e re dhe me rritje të shpejtë. Një nga prioritetet tona kryesore është rekrutimi, zhvillimi dhe mbajtja e punonjësve dhe partnerëve më të mirë të biznesit. Ne respektojmë njerëzit tanë dhe besojmë në komunikimin e hapur dhe të ndershëm. Ne sillemi në mënyrë etike dhe me integritet, duke krijuar një mjedis pune stimulues dhe të dëshirueshëm.

Ne besojmë se në të ardhmen do të jemi një nga kompanitë kryesore për riinxhinierimin e proceseve të biznesit dhe zbatimin e qasjeve të reja teknologjike në Slloveni, Kosovë dhe rajonin e Adriatikut. Ne jemi të vendosur të ndjekim parimet dhe synimet tona për të qenë vazhdimisht më të mirë se konkurrenca, duke ruajtur aftësinë për të marrë vendime dhe reagime të shpejta, e cila është veçanërisht e rëndësishme për mjedisin modern të biznesit.

Ne kërkojmë potenciale të fshehura tek individi dhe në të gjithë ekipin, të cilat i zhvillojmë së bashku. Ne e kuptojmë se e vetmja rrugë e duhur drejt rezultateve të larta është krijimi i një atmosfere në kompani që i motivon njerëzit të jenë inovator dhe krijues. Kjo është arsyeja pse ne inkurajojmë punonjësit tanë të flasin për idetë e tyre dhe të mendojnë në mënyrë inovative dhe sipërmarrëse. Në të njëjtën kohë, ne i inkurajojmë ata të ndërmarrin rreziqe dhe të mësojnë sa më shumë që të jetë e mundur, me synimin për të gjetur mënyra të reja për të kënaqur klientët tanë.

Njohuria, aftësia, inovacioni, zelli dhe zgjuarsia jonë na lejojnë të jemi të shpejtë. Qëllimi ynë është të jemi të parët. Jo vetëm në zhvillimin e proceseve të reja, por edhe në zbulimin e nevojave të reja në tregje. Ne menaxhojmë pengesat e paraqitura nga kërkesat e ndryshme të tregut dhe rregullatore me reaktivitetin dhe përshtatshmërinë tonë të shpejtë. Ne e dimë se si të trajtojmë çdo sfidë – pavarësisht nga madhësia dhe përmbajtja e projektit. Ne mund të përmbushim pritshmëritë e partnerëve me zgjidhje fleksibël.