Softeh është kompania e parë në Slloveni, në bashkëpunim me kompaninë greke Relational, që ofron një zgjidhje softuerike AroTRON Collections & Recoveries

Ne jemi krenar që jemi kompania e parë në Slloveni që paraqesim një zgjidhje softuerike për mbledhjen e borxheve, AroTRON Collections & Recoveries. Integrimi i softuerit me DataLab Pantheon është rezultat i bashkëpunimit disa vjeçar të biznesit me partnerët tanë në të gjithë Europën. Ne së pari filluam bashkëpunimin tonë me kompaninë Relational, një zhvillues i produkteve, në një projekt me partnerin tonë të përbashkët, B2Kapital, në Kroaci. Duke punuar në një projekt, ne kemi integruar AroTron me sistemin e informacionit të biznesit DataLab Pantheon dhe jemi të gatshëm t’u ofrojmë kompanive sllovene një numër përparësish të ofruara nga përdorimi i kësaj zgjidhjeje softuerike.

Slika: proces odkupa terjatev

AroTRON Collections&Recoveries ™

AroTRON ™ është një zgjidhje për menaxhimin e thjeshtuar të mbledhjeve (collections) dhe rikuperimeve (recoveries), duke mbuluar të gjitha fazat e ciklit jetësor të detyrimeve të hapura (borxheve). Programi përfshin veçori të tilla si thirrja automatike dhe caktimi i pagesave. Zgjidhja softuerike është e përshtatshme për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në mes 20 dhe 150 të punësuar. Në këtë mënyrë, përdoruesit fitojnë një avantazh të rëndësishëm konkurrues, pasi ata mund ta përdorin këtë mjet për të optimizuar dhe përmirësuar investimet e tyre, për të lidhur burimet ekzistuese të vlefshme të të dhënave dhe për të zgjeruar shtrirjen e informacionit kritik të biznesit tek përdoruesit, duke përmirësuar kështu aftësinë e tyre financiare dhe produktivitetin në të gjitha fushat e biznesit.

Nëse keni  pyetje ose keni nevojë për informacion më të hollësishëm në lidhje me aplikacionin dhe ofertën tonë, mos ngurroni të na kontaktoni përmes email-it: info@softeh.com


Relational u themelua në 1995 në Athinë, Greqi. Gjatë viteve ajo është rritur në një nga kompanitë kryesore në fushën e menaxhimit të detyrimeve të hapura (borxheve). Ata janë të pranishëm në 27 vende në të gjithë Evropën, Afrikën Veriore dhe nën-Sahariane, dhe Gadishullin Arabik. Në segmentin e tyre, ata ofrojnë zgjidhje të integruara për inteligjencën e biznesit, ruajtjen e të dhënave dhe menaxhimin e shërbimit të biznesit. Ato janë më të dukshmet në sektorin bankar, por gjithashtu veprojnë në sektorët e telekomunikacionit, shitjes me pakicë dhe institucioneve qeveritare. Informacione më të hollësishme rreth kompanisë dhe produkteve mund ti gjeni këtu

Similar Posts