Implementimi i EBA DMS në Kompaninë e Tregtisë Koop

Brežice, 21 Shtator 2018 – Ne kemi përfunduar me sukses implementimin e sistemit të menaxhimit të dokumenteve EBA në Ndërmarrjen Tregtare KOOP në Shtator. Pasi projekti është planifikuar në përputhje me pamjen dhe qëllimet e tij, ne kemi filluar me procesin e implementimit gjatë verës. Jemi të lumtur të themi se projekti ka përfunduar në kohë.

Bota dixhitale ku jetojmë sot po zhvillohet gjithnjë e më shumë. Kompanitë në të gjithë botën po përballen me sasi dokumentesh elektronike dhe letre çdo ditë. Përpunimi i dokumenteve të letrës kërkon shumë përpjekje, qoftë nëse jemi duke përmirësuar një dokument, duke futur të dhëna ose duke kërkuar një dokument që është ruajtur për dekada. Për të kursyer kohë dhe hapësirë, tregtia KOOP ka vendosur të implementojë sistemin elektronik për administrimin e dokumenteve EBA DMS.

Sistemi i Menaxhimit të Dokumenteve EBA DMS është një sistem gjithëpërfshirës i dokumenteve që përfshin fluksin e punës së dokumenteve, mbajtjen e dokumenteve, kutinë elektronike me një listë të email-ve hyrëse dhe dalëse, një modul skanimi, mundësinë e përdorimit të teknologjisë OCR dhe mundësinë e shkëmbimit të dokumenteve elektronike të legalizuara me partnerët e biznesit.

Si pjesë e projektit, ekipi ynë Softeh ka siguruar instalimin e programeve kompjuterike dhe mbështetje teknike të përshtatshme për vetë prodhimin. Kompania e Tregtisë KOOP do të fillojë në prodhimin e sistemit të dokumenteve në 24 shtator, dhe hapi i fundit para prodhimit ishte edukimi i të gjithë përdoruesve në selinë e kompanisë.

Ju ftojmë të shikoni prezantimin e kompanisë.

Similar Posts