DEV/Support & Sales Summit është rikthyer – live këtë vit!

Datalab ka kënaqësinë të njoftojë se ata do të organizojnë edhe një herë Samitin Ndërkombëtar të DEV/Support & Sales në FY24. Pas tre vitesh, eventi do të mbahet sërish live në Zagreb, në hotelin Aristos.

Eventi që i kushtohet prezantimit të funksionaliteteve të reja të PANTHEON, do të mbahet më 21 dhe 22 shtator 2023.

Eventi do të shfaqë një sërë funksionalitetesh të rëndësishme të PANTHEON që janë zhvilluar gjatë dy viteve të fundit. Kjo do të jetë një mundësi unike për të mësuar rreth përmirësimeve më të fundit dhe për të fituar njohuri mbi zgjidhjet inovative që mund ta bëjnë biznesin më të lehtë për ne dhe klientët tanë, si mbështetës dhe implementues të zgjidhjes.

Krahas prezantimit të funksionaliteteve, do të ketë kohë për pyetje dhe diskutim në formën e grupeve PANTHEON (DEV/Support/Sales dhe partnerët e tryezës së rrumbullakët), ku do të kemi mundësinë të shkëmbejmë mendime dhe të marrim këshilla ekspertësh.

Gjithashtu, integrimet dhe zgjidhjet kyçe do të prezantohen në event përmes rasteve studimore, të cilat do të na ndihmojnë të kuptojmë se si PANTHEON mund të lidhë procese të ndryshme në një ndërmarrje.

Eventi ka për qëllim mbështetësit, implementuesit dhe konsulentët e shitjeve të PANTHEON, të cilët dëshirojnë të kuptojnë të ardhmen e PANTHEON dhe të takojnë ekipin e ekspertëve që do të ndajnë me ne tendencat më të fundit dhe praktikat më të mira në industri.

Për më shumë informacion rreth eventit: https://www.datalab.eu/pantheon-dev-support-sales-summit-21-22-september-2023/

Similar Posts