Slide

Teknologjia e informacionit në shërbim
të efikasitetit të biznesit

Softeh LLC është këtu për ju dhe ju ndihmon në planifikim,
konsultim dhe implementim.

Ju po kërkoni integrimin
e sistemeve të biznesit

Slide

Enterprise Resource Planning

Sistemet moderne ERP (Enterprise Resource Planning)
janë zgjidhje që u ofrojnë kompanive reagim të shpejtë,
punë me klientë, furnitorë dhe partner të biznesit në vendet globale,
kudo dhe në çdo kohë.

Pantheon™ ERP

Slide

Document Management System

Futja e një sistemi të dokumenteve sjell shumë përparësi.
Faktori më i rëndësishëm në situatën aktuale ekonomike është ulja
afatgjatë e kostove të menaxhimit të dokumenteve dhe rritja e
efikasitetit!

EBA DMS

Slide

WMS warehouse management system

Ware TrackIT WMS mbështet të gjitha proceset
e mundshme të rrjedhës së materialit, nga pranimi i mallit dhe
deri tek daljet/dërgesat nga depoja.

iWare TrackIT WMS

Slide

Customer relationship management

Microsoft Dynamics CRM është një zgjidhje gjithëpërfshirëse
për menaxhimin e marrëdhënieve me klientin që mbështet proceset
e biznesit nga marketingu dhe shitjet.

Microsoft Dynamics CRM

Slide

Business Process Management

Gjeni softuerin më të mirë për menaxhimin e procesit të biznesi
për biznesin tuaj. Me implementimin e duhur, ju rrisni ndjeshëm
efikasitetin dhe konkurrencën e ndërmarrjes.

BPM

previous arrow
next arrow

SOFTEH L.L.C.

Kompania SOFTEH L.L.C. është kompani e shërbimit, këshillimit dhe zhvillimit softuerik që ndihmon organizatat të përmirësojnë biznesin e tyre, veçanërisht në fushën e shitjeve, prodhimit dhe optimizmit të proceseve të biznesit të mbështetur nga teknologjia e informacionit, dhe kështu të krijojnë avantazhe konkurruese.

Punonjësit e motivuar, një vizion i qartë dhe kultura e përshtatshme e biznesit janë thelbi i kompanisë sonë të suksesshme.

 

Partner për zgjidhje të implementimit dhe integrimit

Me zgjidhjet e saj të biznesit dhe IT-së, Softeh ndihmon kompanitë të rriten dhe zgjerohen ndërkombëtarisht.
Ne implementojmë zgjidhje të informacionit të biznesit dhe zhvillojmë integrime për kompanitë prodhuese dhe tregtare në të gjithë rajonin e Adriatikut.

Ne hartojmë zgjidhje për çdo klient që janë të përshtatura për proceset dhe sfidat e tyre të biznesit.
Çdo zgjidhje që ne zhvillojmë për klientët tanë bazohet në integrimin e qasjeve të provuara dhe profesionale në punën e tyre të përditshme,
që pasqyrojnë proceset e biznesit të kompanisë.

Lajmet e fundit

Enterprise Resource Planning

PANTHEON™ ERP

Sistemet moderne ERP janë zgjidhje që u ofrojnë kompanive reagim të shpejtë, punë me klientë, furnitorë dhe partnerë biznesi në tregun global, në internet, kudo dhe në çdo kohë.

Document Management System

EBA DMS

Prezantimi i një sistemi të dokumenteve sjell shumë përparësi. Faktori më i rëndësishëm në klimën aktuale ekonomike është ulja afatgjatë e kostove të menaxhimit të dokumenteve dhe përfitimet e efikasitetit.

WMS warehouse management system

iWare TrackIT WMS

Ware TrackIT WMS mbështet të gjitha proceset e mundshme të rrjedhës së materialit, nga pranimi i mallit dhe deri tek daljet/dërgesat nga depoja.

Customer relationship management

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e menaxhimit të marrëdhënieve me klientët që mbështet proceset e biznesit nga marketingu dhe shitja.

Business Process Management

BPM

Gjeni softuerin më të mirë për menaxhimin e procesit të biznesit për biznesin tuaj. Me implementimin e duhur, ju rrisni ndjeshëm efikasitetin dhe konkurrencën e ndërmarrjes.

0
Numri i kompanive që ne mirëmbajmë në mënyrë aktive
0
Numri i viteve të përvojës*
0
Numri i projekteve të përfunduara me sukses
0
Numri i projekteve aktive