PANTHEON  konferenca 2022

Konferenca PANTHEON 2022 do të mbahet në Opatija nga 29 deri më 30 shtator 2022. Tema e konferencës së këtij viti është “Mësime nga praktika”. Ne do të mësojmë se si teknologjia, përvoja praktike dhe njerëzit po bashkohen për të transformuar në mënyrë dixhitale biznesin. Nëpërmjet shembujve praktikë, do të kemi mundësinë të mësojmë për risitë e prezantuara dhe përfitimet e PANTHEON.

Softeh d.o.o. është Gold Sponsor i konferencës këtë vit. Ne kemi përgatitur një sërë surprizash për pjesëmarrësit, duke përfshirë një short të madh çmimesh. Me pak fat, ju mund të fitoni një përvojë unike pushimesh verore në natyrën e pacenuar dhe mjedisin autentik mesdhetar të Pine Beach Pakoštane Resort.

Konferenca PANTHEON mbledh së bashku përdorues, partnerë dhe sponsorë nga i gjithë rajoni i Adriatikut. Presim më shumë se 400 pjesëmarrës nga Sllovenia, Kroacia, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia dhe Mali i Zi. Pjesëmarrja është një mundësi e shkëlqyer për të takuar pjesëmarrës nga 6 vende të rajonit të Adriatikut dhe për të shkëmbyer ide me partnerë biznesi dhe ekspertë të PANTHEON.

Kaloni fundjavën e fundit të shtatorit buzë detit, në shoqërinë e ekipit të Softeh.

Për më shumë informacion dhe regjistrim: https://konferenca.datalab.si/

Similar Posts