|

PANTHEON konferenca 2022

Od 29. do 30. septembra 2022 bo v Opatiji potekala PANTHEON konferenca 2022. V ospredje letošnje konference je postavljena tema »Izkušnje iz prakse«. Spoznali bomo, kako se povezujejo tehnologije, izkušnje iz prakse in ljudje, z namenom digitalne transformacije poslovanja. Skozi praktične primere bomo imeli priložnost spoznati uvedene novosti in prednosti PANTHEON-a.

Podjetje Softeh d.o.o. letos sodeluje kot ponosni zlati sponzor konference. Za udeležence smo pripravili številna presenečenja, vključno z veliko nagradno igro. Z malo sreče lahko osvojite edinstveno poletno počitniško doživetje v neokrnjeni naravi in pristnem mediteranskem okolju resorta Pine Beach Pakoštane.

PANTHEON konferenca povezuje uporabnike, partnerje in sponzorje iz celotne Adriatic regije. Pričakujemo več kot 400 udeležencev iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Črne gore.  Udeležba je odlična priložnosti za srečanje z udeleženci iz 6 držav Adriatic regije ter izmenjavo idej s poslovnimi partnerji in PANTHEON strokovnjaki.

Preživite zadnji septembrski konec tedna ob morju, v družbi ekipe Softeh. Več informacij in prijava: https://konferenca.datalab.si/

Similar Posts