|

DEV/Support & Sales Summit se vrača – letos v živo!

Podjetje Datalab z veseljem sporoča, da bodo ponovno organizirali mednarodni vrh razvoja, podpore in prodaje v FY24. Po treh letih bo dogodek znova potekal v živo in sicer v Zagrebu, v hotelu Aristos.

Dogodek, ki je namenjen predstavitvi novih funkcionalnosti programa PANTHEON, bo potekal 21. in 22. septembra 2023.

Na dogodku bodo predstavljene številne pomembne funkcionalnosti programa PANTHEON, ki so bile razvite v zadnjih dveh letih. To bo edinstvena priložnost, da se, kot podporniki in implementatorji rešitve, seznanimo z najnovejšimi izboljšavami in pridobimo vpogled v inovativne rešitve, ki lahko nam in našim strankam olajšajo poslovanje.

Poleg predstavitve funkcionalnosti bo na voljo tudi čas za vprašanja in diskusijo v obliki PANTHEON skupin (DEV/Support/Sales in partnerji okroglih miz), kjer bomo imeli možnost izmenjave mnenj ter pridobitve strokovnih nasvetov.

Prav tako bodo na dogodku predstavljene ključne integracije in rešitve skozi študije primerov, kar nam bo pomagalo razumeti, kako PANTHEON lahko poveže različne procese v podjetju.

Dogodek je namenjen podpornikom, implementatorjem in prodajnim svetovalcem PANTHEON, ki bi želeli pridobiti vpogled v prihodnost programa PANTHEON in spoznali ekipo strokovnjakov, ki bo z nami delila najnovejše trende in najboljše prakse v industriji.

Več informacij o dogodku: https://www.datalab.eu/pantheon-dev-support-sales-summit-21-22-september-2023/

Similar Posts