|

EBA KOTIČEK / EUG (Eba User Group)

Prijavite se v EBA kotiček / EUG in ostanite na tekočem z novostmi, primeri dobre prakse in zanimivostmi pri uporabi EBA DMS.

Aktivnosti bodo potekale enkrat na mesec. Članstvo je brezplačno.

Ideja je nastala v sodelovanju s študenti Ekonomsko-poslovne fakultete Maribor, kjer vsakoletno izvajamo delavnice za študente smeri Elektronsko poslovanje ter Management informatike in elektronskega poslovanja. Naša znanja iz prakse in samo poznavanje rešitve EBA DMS za študente predstavljajo dodano vrednost in veliko konkurenčno prednost na trgu zaposlitve.

Iz tega naslova smo se v sodelovanju z Ekonomsko-poslovno fakulteto Maribor odločili, da bomo delili svoja znanja in izkušnje tudi s člani skupine EUG. Vsak mesec bomo izvajali delavnice, ki bodo odvisno od epidemioloških razmer potekale virtualno ali v živo. Na delavnicah bodo domači in tuji strokovnjaki predstavili svoje bogate izkušnje iz področja uporabe dokumentnih sistemov.

Enkrat letno bomo za vse člane organizirali dogodek v živo, kar predstavlja za vse člane odlično priložnost za mreženje, spoznavanje dobrih primerov iz prakse in pridobivanje novih znanj.

Vsi člani EBA kotička so upravičeni do 50% popusta na izbrana izobraževanja.

Prijavite se na eug@softeh.com in postanite član EUG (Eba User Group).

Similar Posts