Povezani za boljšo prihodnost: Donacija za WiFi omrežje v Domu Antona Skale Maribor, ki odpira nova »Vrata«

Veselje in povezanost v današnjem svetu sta pogosto povezana z dostopom do interneta. To velja še posebej za otroke in mladostnike, saj se velik del njihovega šolskega dela, raziskovanja in zabave odvija preko spleta. V podjetju Softeh d.o.o. se zavedamo pomena enakih priložnosti za vse in smo zato s ponosom donirali strojno opremo za izboljšanje WiFi omrežja v Domu Antona Skale Maribor. Naša donacija je omogočila, da imajo otroci in mladostniki s posebnimi potrebami, ki prebivajo v domu, boljše učne pogoje, boljšo povezavo s svetom, kar omogoča, da ohranjajo stike s svojo družino, prijatelji in podporniki, kar je ključnega pomena za njihovo čustveno dobro počutje, jim omogoča razvijanje svojih interesov in hobijev ter izražanje svoje kreativnosti prek različnih spletnih dejavnosti ter sprostitev in razvedrilo. Otroci se lahko sprostijo s filmi, glasbo in spletnimi igrami ter tako preživljajo čas, poln zabave.

Dom Antona Skale Maribor je javni vzgojno-izobraževalni zavod, ki nudi domsko varstvo ter vzgojo in izobraževanje oseb s posebnimi potrebami. Deluje v okviru Centra za vzgojo, izobraževanje, usposabljanje in svetovanje Gustava Šiliha Maribor. So skupnost, ki se zavezuje k zagotavljanju kvalitetnega življenjskega okolja za otroke in mladostnike s težavami v razvoju.

S to donacijo smo se osredotočili na konkreten korak k izboljšanju življenja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami ter jim omogočili enake možnosti za učenje, raziskovanje in zabavo. Ta poteza odraža zavedanje podjetja, da poleg svojega poslovanja prispeva k razvoju skupnosti. Veseli nas, da smo lahko sodelovali v tem projektu in prispevali k boljšemu jutri za vse.

Similar Posts