Partnerska konferenca EBA 2018

Ljubljana, 27. 9. 2018 – udeležili smo se Partnerske konference EBA 2018 vseh EBA partnerjev.

Podjetje EBA, agencija za elektronsko poslovanje, d.o.o., Ljubljana, je bila ustanovljena zato, da bi podjetjem približalo sodobna orodja za zajem, obdelavo elektronski in cenovno ugodno izmenjavo poslovnih dokumentov med gospodarskimi subjekti.

EBA DMS Enterprise se uvršča na sam vrh DMS rešitev in ponuja nov spletni in mobilni vmesnik, ki omogoča preprosto interaktivno delo z dokumenti iz kjerkoli in kadarkoli z uporabo spletnega odjemalca ali mobilne aplikacije. Skladno s tem pa zadostuje vsem zahtevam GDPR-ja. Vpeljuje precej novosti, kot je mobilno podpisovanje dokumentov s strani tretjih oseb z napravami, ki omogočajo dotik. Novo v različici Enterprise je mogoče v delovni proces vključiti tudi zunanje uporabnike ter skupna delitev dokumentov kot jo uporabniki sedaj že poznajo po principu »dropbox« rešitev. Inovativna tehnologija omogoča vsakomur, da pogleda dokument preko spletnega vmesnika ali mobilne naprave, čeprav ni registrirani uporabnik sistema za upravljanje z dokumenti.

Povpraševanje po digitalizaciji je v Sloveniji vedno večje. Veliko povpraševanje je pa tudi v naših sosednjih državah, kjer podjetje EBA d.o.o. beleži porast prihodkov in povpraševanja. V ta namen je podjetje sklenilo partnerske pogodbe tako z večjimi ponudniki na Hrvaškem in Srbiji.

Partnerji med seboj krepimo poslovne vezi in si želimo vzpostavit še več sodelovanja, da bomo lahko širili implementacije izven Slovenije ter tako izboljšati sam produkt EBA DMS.

Dr. Cvetka Tinauer nam je predstavila strategijo podjetja ter prikazala podatke o dinamiki partnerske mreže, kjer smo podjetje Softeh d.o.o. v letu 2016/2017 ustvarili 33 % pogodb za program EBA DMS.

Direktor razvoja Rikardo Tinauer je sodelujočim na konferenci predstavil plan razvoja in novosti, vodja oddelka poslovnih rešitev Tomy Bartolac nekaj novosti o novi verziji 4.1. Verzija se še vedno dopolnjuje in izboljšuje, da bo čimbolj uporabna in prijazna do končnih uporabnikov.

Implementacije EBA DMS verzije 4.1 smo se v podjetju SOFTEH že uspešno lotili in jo že implementiramo strankam. Vodja oddelka odnosov s kupci Natalija Krušec nam je predstavila novosti v organizacijski strukturi EBE, ter kako so izboljšali notranje postopke.

Povabili so nas tudi, da predstavimo Softeh kot primer dobre prakse dobro izvedenih implementaciji dokumentnega sistema EBA DMS.

Trudili se bomo še naprej, da bomo vedno boljši in da ne bomo zaspali ter še izboljšali sodelovanje s podjetjem EBA d.o.o. in ostalimi partnerji.

18

Konferenco smo zaključili v odličnem neformalnem vzdušju ob kosilu.

Similar Posts