Brezplačen poslovni program in orodja za delo od doma

V podjetju Datalab verjamejo v družbeno solidarnost in odgovornost do obstoječih uporabnikov poslovnega programa PANTHEON, kot tudi do vseh podjetij, ki si želijo kar se da optimalno delovati v času krize. Zato so pripravili širok nabor ukrepov, ki vam bodo omogočali nemoteno in varno poslovanje.

Katere ugodnosti so pripravili za vas v času krize?

PANTHEON Gostovanje – poslovni program v oblaku

Ponudba velja do 30.6.2020 in vključuje: 1 (novo ali dodatno) licenco v PANTHEON Gostovanju brezplačno, vsaka nadaljnja 50 % ceneje

PANTHEON Gostovanje omogoča varno delo od doma. Podatki se stekajo v centralno točko v oblaku, zaposleni lahko od koderkoli izdajajo in pregledujejo račune, naročilnice, preverijo zalogo, pregledujejo, potrjujejo in izmenjujejo dokumente ter mnogo več.

PANTHEON Web – spletni poslovni program

Ponudba velja do 31. 8. 2020 in vključuje: brezplačno uporabo spletnega poslovnega programa PANTHEON Web Light.

PANTHEON Web je enostavna spletna različica programa za vodenje poslovanja, ki vam omogoča, da kjerkoli in kadarkoli dostopate do svojih poslovnih podatkov. Vse kar potrebujete za delo je tablica/računalnik, povezava do interneta in spletni brskalnik.

Orodja za digitalizacijo poslovanja

Ponudba v času akcije vključuje: brezplačno uporabo orodij za digitalizacijo poslovanja s katerimi bo vaše delo od doma enostavnejše:

  • eDokumentacija – orodje za upravljanje in shranjevanje dokumentov. Dokumenti so varno shranjeni v oblak, njihov pregled in upravljanje pa je omočen z dostopom iz oddaljene lokacije. Brezplačna uporaba do 31. 8. 2020.
  • eKnjižbe – Nič več pretipkavanja! Zajem podatkov iz papirnatega dokumenta v e-obliko.« Brezplačna uporaba do 31. 8. 2020.
  • eRačuni – Srednje in velika podjetja lahko brez začetnih stroškov in tveganj preizkusite storitev, mikro ali majhno podjetje pa lahko prihrani nekajmesečni strošek pošiljanja računov. Račune lahko pošljete kupcu v varen predal bizBox eNabiralnik ali prek bančnega kanala v njegovo eBanko. Vsi novi uporabniki eRačunov, ki še niso registrirani v bizBox nabiralnik lahko koristite brezplačno uporabo do 31. 8. 2020.
  • eHramba (certificirana eDokumentacija) – Certificirana eDokumentacija je hramba, ki dokument ob shranjevanju digitalno podpiše in časovno žigosa, nato pa ga shrani v arhiv ter varnostno kopira. Za vse nove uporabnike certificirane elektronske hrambe vam ob pogoju, da se zavežete k uporabi certificirane eDokumentacije vsaj za 1 leto, omogočamo brezplačno uporabo do 31. 8. 2020.

Več informacij lahko dobite na:

Telefon: 01 25 28 950

e-pošta: godigital@datalab.si

Web: https://www.datalab.si/go-digital-brezplacen-poslovni-program-in-orodja-za-delo-od-doma/


Akcija velja do 30. 6. 2020 Zagotovite si ugodnosti že danes!

Similar Posts