EBA DMS in VOBO d.o.o.

V mesecu septembru smo projekt uvedbe EBA DMS v podjetju VOBO d.o.o. pripeljali do konca. Projekt smo uvajali v okviru javnega razpisa SPIRIT Slovenija, čigar cilj je vzpostavitev in nadgradnja elektronskega poslovanja s tujimi trgi.

Uvedba projekta je potekala dobre tri mesece, v tem času pa smo skupaj z vodjo projekta predelali zastavljene cilje in določili procesne zahteve dokumentnega sistema EBA DMS.
EBA DMS je celovita rešitev za brezpapirno poslovanje v podjetjih, organizacijah in računovodskih servisih. Uporabnikom uvedba dokumentnega sistema EBA DMS prinaša popoln nadzor nad dokumentacijo ter procesi v katerih se dokumentacija nahaja. Omogoča učinkovito in poceni elektronsko izmenjavo pravno veljavnih dokumentov s poslovnimi partnerji in fizičnimi osebami.
Podjetje VOBO d.o.o. bo dokumentni sistem EBA DMS uporabljala za podporo procesom kakovosti, v smislu hrambe dokumentov, ki sodijo skupaj pri posamezni prodaji artikla, da bodo zagotovili stoodstotno sledljivost surovin, sebi pa hiter dostop do dokumentov.

Uporaba EBA DMS v podjetju VOBO

  • izvajanje nadzora nad verzijami specifikacije surovin, ki se prodajajo, posameznim strankam,
  • izmenjava dokumentov s poslovnimi partnerji (pogodbe, soglasja, specifikacije),
  • izpolnjevanje standarda IFS (standard za presojanje živilskih proizvodov pod blagovno znamko trgovcev in veletrgovcev),
  • hramba dokumentacije za sistem kakovosti z vidika lažjega dostopa,
  • komuniciranje s sistemom Pantheon ERP,
  • shranjevanje dokumentacije, ki je že sedaj na voljo v aplikaciji iWare.

Rešitev omogoča integracijo v vse poslovne informacijske sisteme, s čimer poleg elektronske izmenjave pravno veljavnih dokumentov odpravimo tudi potrebo po prepisovanju poslovnih dokumentov (npr. račun) v poslovne evidence. Poleg elektronske izmenjave dokumentov takšna rešitev omogoča še skeniranje papirnih dokumentov, avtomatizacijo vložišča in dnevnika prejete ter izdane pošte, podporo delovnim tokom dokumentov, centraliziran nadzor nad dokumenti ter popolno elektronsko hrambo vseh poslovnih dokumentov v podjetju.

Similar Posts