Uvedba EBA DMS v podjetju KOOP trgovina

Brežice, 21.9.2018 – V mesecu septembru smo uspešno zaključili projekt implementacije dokumentnega sistema EBA v podjetju KOOP trgovina. Uvajanje sistema se je pričelo tekom letošnjega poletja, projekt pa je bil zaključen v dogovorjenih časovnih okvirjih in v okviru predvidenih stroškov.

Današnji digitaliziran svet se vedno hitreje tehnološko razvija in posodablja. Podjetja pa se srečujejo z vedno več dokumenti, ki so v papirni ali elektronski obliki. Do težav prihaja, ker se pojavljajo vedno večje količine papirja, pri iskanju in vnašanju podatkov imajo zaposleni vedno več težav, saj se je ta papirna dokumentacija shranjevala že več desetletij. V izogib temu se je podjetje KOOP trgovina odločilo za vpeljavo elektronskega sistema za upravljanje z dokumenti EBA DMS.

Dokumentni sistem EBA DMS je celovit dokumentni sistem, ki vključuje podporo dokumentnim tokom (workflow), hrambo dokumentov, elektronsko vložišče s samodejnim elektronskim vložiščem in popisom prejete in izdane pošte, modulom za skeniranje ter možnostjo uporabe OCR tehnologije ter možnostjo izmenjave pravno veljavnih elektronskih dokumentov s poslovnimi partnerji ter fizičnimi osebami.

V okviru projekta je ekipa podjetja Softeh je poskrbela tako za namestitev programske opreme kakor tudi ustrezno tehnično podporo pri sami uvedbi. Podjetje KOOP trgovina bo z uporabo dokumentnega sistema pričelo 24. septembra, zadnje dejanje pred pričetkom uporabe pa je bilo izobraževanje vseh uporabnikov na sedežu podjetja.

Vabimo vas da si ogledate predstavitev podjetja.

Similar Posts