Izkoristite nepovratna sredstva v višini do 10.000 EUR

Si želite digitalizirati svoje poslovanje in razmišljate, kako si zagotoviti dodatna sredstva? Izkoristite vavčer Slovenskega podjetniškega sklada.

Slovenski podjetniški sklad je objavil »javni poziv za vavčerje« za področja:
• priprava digitalne strategije,
• dvig digitalnih kompetenc in
• kibernetska varnost.

Osnovni namen poziva je vzpostavitev sistema dodeljevanja spodbud manjših vrednosti, ki bodo mikro, malim in srednje velikim podjetjem omogočile lažji dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih bodo podjetja krepila svojo konkurenčnost in kompetence.


Podjetje Softeh d.o.o. smo vpisani v katalog strokovnjakov DIH Slovenija, kar pomeni, da smo lahko zunanji izvajalec pri pripravi digitalne strategije za podjetja, ki se prijavljajo na razpise za nepovratna sredstva v okviru Slovenskega podjetniškega sklada.

V okviru vavčerja za pripravo digitalne strategije poskrbimo za:
• oceno stanja podjetja na področju digitalizacije,
• pripravo strategije podjetja za digitalno transformacijo,
• pripravo načrta razvoja digitalnih zmožnosti podjetja.

Zakaj bi potrebovali vavčer za digitalno strategijo?

Ker le-ta podjetja spodbuja, da se z digitalizacijo pričnejo ukvarjati celostno. Za izdelavo digitalne strategije je preko razpisa mogoče pridobiti sofinancirane stroške do 60 % oziroma v višini do največ 10.000 €. Skupna višina vavčerjev, ki jih podjetje lahko koristi, je 30.000 EUR letno.

Kako se prijavite?
Vso razpisno dokumentacijo je objavil Slovenski podjetniški sklad. Za olajšanje prijavnega procesa vas v Softeh-u vabimo, da izkoristite priložnost za posvet o sofinanciranju digitalne strategije v svojem podjetju. Pokličite nas ali izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Similar Posts