Nova celotna grafična podoba

Podjetje Softeh to leto šteje 7 let aktivnega dela. V tem času smo se veliko naučili in še več naredili. Dovolj, da imamo moč za nadaljevanje naše poslovne poti. Vsakih sedem se soočamo z realnostjo. To je vrsta življenjskega izpita. Strogi učitelji (kupci), ki ocenjujejo naše dosežke so naši notranji avtoritativni glasovi, ki nam dodelijo ocene, nas nagradijo ali nas potisnejo v krizo. Vsakih sedem let se nam ponudi priložnost soočanja z realnostjo.

Tako smo se odločili spremeniti in osvežiti našo celotno grafično podobo. Ker je večina naših projektov povezana z integracijo raznovrstnih poslovno informacijskih sistemov in rešitev, ki s svojo celoto prinašajo podjetjem prvovrstno in unikatno konkurenčno prednost, je bila odločitev o novi obliki logotipa samoumevna. Nov logotip predstavlja gradnik. Gradnik večje celote v kateri se lahko pojavlja kot majhen ali enakovreden del celote.

Nova celostna grafična podoba bolje izkazuje našo vizijo in nam daje sodobnejšo energijo in pečat za uspešno prihodnost.

Similar Posts