Softeh prvi v Sloveniji v sodelovanju z grškim podjetjem Relational ponuja programsko rešitev za odkup terjatev AroTRON Collections & Recoveries

Ponosni smo, da lahko prvi v Sloveniji predstavimo programsko rešitev za odkup terjatev AroTRON Collections & Recoveries , ki je v Pantheon integriran kot rezultat večletnega poslovnega sodelovanja z našimi partnerji širom Evrope. S podjetjem Relational, ki razvija produkt za odkup terjatev smo poslovno sodelovali na projektu, ki smo ga izvajali za našega hrvaškega partnerja B2Kapital. Integrirali smo ga s poslovno informacijskim sistemom DataLab Pantheon, da bi tudi slovenskim podjetjem omogočili vrsto prednosti, ki jih ponuja uporaba te programske rešitve.

Slika: proces odkupa terjatev

Program za odkup terjatev in izterjave AroTRON ™

AroTRON ™ je celovita rešitev za poenostavljeno upravljanje z odkupom terjatev in izterjavami, ki zajema vse faze življenjskega cikla zaostalih plačil. Program vključuje funkcije, kot npr. samodejno klicanje in načrtovanje plačil. Programska rešitev je primerna za mala in srednje velika podjetja, ki zaposlujejo med 20 in 150 zaposlenih. Na ta način uporabniki pridobijo pomembno konkurenčno prednost, saj lahko s tem orodjem optimizirajo in izboljšajo svoje naložbe, povežejo že obstoječe dragocene podatkovne vire in razširijo doseg poslovnih kritičnih informacij na uporabnike ter tako izboljšajo svojo finančno okretnost in produktivnost na vseh področjih svojega poslovanja.

Za podrobnejše informacije o produktu in ponudbi nam pošljite povpraševanje na info@softeh.com.

Podjetje Relational je bilo ustanovljeno leta 1995 v Atenah, v Grčiji. V teh letih je prerastlo v  enega vodilnih podjetij na področju upravljanja zaostalih plačil. Prisotni so v 27 državah po Evropi, severni in podsaharski Afriki ter na Arabskem polotoku. V svojem segmentu ponujajo integrirane rešitve za poslovno inteligenco, hrambo podatkov in upravljanje poslovnih storitev. Najbolj opazni so na področju bančništva, delujejo pa tudi na področju telekomunikacij, maloprodaje in vladnega sektorja. Podrobnejše informacije o podjetju in produktih najdete tukaj.

Similar Posts