Softeh d.o.o. – Ponosni zlati partner PANTHEON konference 2024

Softeh z veseljem oznanja svoje sodelovanje ko zlati partner na prihajajoči PANTHEON konferenci, ki bo potekala 4. in 5. aprila 2024 v Thermani Laško.

Ta dogodek je namenjen izobraževanju in povezovanju več kot 80.000 uporabnikov PANTHEON ERP sistema ter članov poslovne skupnosti. Udeležba na konferenci omogoča vpogled v najnovejše trende v zakonodaji, gospodarstvu in poslovanju, skupaj z inovacijami v samem PANTHEON-u. Na letošnji konferenci bo predstavljena tudi nadgradnja programa PANTHEON z umetno inteligenco – vašim novim pomočnikom, ki se imenuje AION. Zraven strokovnjakov PANTHEON-a bodo na dogodku prisotni tudi priznani strokovnjaki, ki bodo s svojimi predstavitvami in širokimi diskusijami spodbujali napredek v podjetjih.

PANTHEON konferenca predstavlja priložnost za mreženje, srečanja in izmenjavo izkušenj. To je dogodek, ki ga ne sme zamuditi noben PANTHEON uporabnik, saj prinaša ključne informacije za uspeh v sodobnem poslovnem svetu. Softeh d.o.o. vabi vse zainteresirane, da se pridružijo dogodku in oplemenitijo svoje poslovanje.

Vsi udeleženci konference bodo prejeli nagradne kupone za udeležbo v nagradni igri, ki bo potekala samo na promocijskem mestu podjetja Softeh d.o.o.

Svet poslovnih priložnosti se vrti – si pripravljen osvojiti svoj del?

Pridite in osvojite bogate nagrade.

Več informacij in prijava: https://konferenca.datalab.si/

Similar Posts