Mednarodna Pantheon konferenca 2017

Ponosni smo, da se je podjetje Softeh kot delček uspešne Pantheon skupnosti udeležilo mednarodne Pantheon konference 2017, ki danes poteka že drugi dan v Grand hotel Bernardin v Portorožu. Glavna tematika je Digitalna preobrazba s Pantheon-om. Na konferenci smo dobili in še bomo veliko odgovorov na številna vprašanja o tem, kakšno je stanje digitalne preobraženosti v Sloveniji in regiji, kako doseči digitalno preobrazbo s PANTHEON-om v praksi, kako odgovarjati na glavne izzive v fazi digitalne preobrazbe in »kako se izogniti iluziji digitalne preobrazbe?«.

Na slednje vprašanje nam bo odgovoril g. Joe Peppard, eden od vodilnih digitalnih strokovnjakov in posebni gost konference, ki je povedal: »Eden izmed trendov, ki jih opažam, je nekaj, čemur pravim fenomen ‘šminke na prašiču’«, pravi g. Joe Peppard in nadaljuje: »To so organizacije, kjer je digitalizacija le iluzija. Na prvi pogled imajo mogoče nekaj novih in lepih aplikacij, če pa pogledamo globlje v podjetje, pa slednje tava v temi. Pod pretvezo ‘digitalne iniciative’ se lahko dogaja marsikaj, napredek pa je le minimalen. Digitalno je lahko vznemirljivo, razburljivo, vendar ga je težko doseči,« sklene g. Joe Peppard.

Kaj je digitalna preobrazba?

Razumeti moramo, da digitalna preobrazba ni le preobrazba v smislu uporabe novih tehnologij. Digitalna preobrazba je poslovni izziv, ki zahteva spremembe organizacijske kulture, ljudi, poslovnih procesov in poslovnih modelov. Digitalna preobrazba je tudi postopek razvoja novih odnosov s kupci in poznavanja njihovih potreb ter še mnogo več.

Predavanja se vršijo v 4 dvoranah z različnimi zanimivimi vsebini in verjamemo, da vsak najde nekaj zase in svoje podjetje, ki mu bo pomagalo pri poslovanju. Predavateljev je veliko in vsak se bo predstavil s svojim znanjem na različnih področjih.

Similar Posts